Kom genieten in Lavaud Rouge
 
 

een thuis voor kunstenaars en lijfgenieters

In de buik van Frankrijk, zo’n 250 km onder Parijs, midden in een zacht glooiend hagenland met groene weiden en machtige eiken, le Bocage Bourbonnais, bevindt zich onze ‘rode vallei’. Lavaud Rouge is een domein van 14 ha met vierkantshoeve, wondermooie uitzichten en een horizon die laat dromen. De naam Lavaud Rouge is ontleend aan de rode kleur van de aarde.

In de grote schuur bouwden wij een kunstenaarsatelier: een open ruimte van 140 m² voor creatie en cursussen dans, theater, muziek, lichaamswerk en meer.
Een oude stal is omgebouwd tot maison d’amis met heel authentiek karakter, als verblijf voor cursisten of bezoekers. Naturistisch leven is er mogelijk.
Onze droom: een ontmoetings- en werkplaats voor kunstenaars en lijfgenieters midden in een landelijke omgeving, waar vrede, ruimte en tijd de inspiratie laten bloeien.

Ben je danser, theatermaker, muzikant en heb je zin in een artistieke retraite? Contacteer ons, misschien nodige we je uit voor een verblijf als 'artist in residence'.

Wil je meer weten over ons en ons project, wil je meewerken of ons bezoeken? Van 15 juni tot 15 september ben je welkom!
Meer info vind je hier: www.lavaud-rouge.net

 
 
poetry in motion / poëzie in beweging
 
home | ©2006 Philip Demeester & Amana Dance Theatre