Cursussen in Antwerpen
 
 

Cursussen

 

lente 2022

De lessen gaan online via Zoom, behalve op 2 juni: live in Mortsel..
Je kan op elk moment instappen en per les inschrijven.
De prijzen worden uitgedrukt in credits; 1 les-credit kost € 11

(Half-)gevorderd
donderdag, 19.20 - 20.20 u.
21 & 28 april; 5, 12, 19 & 26 mei (6 x)
prijs per les: 1 credit

Maghreb-dans
donderdag, 20.30 - 21.30 u.
21 & 28 april; 5, 12, 19 & 26 mei (6 x)

prijs per les: 1 credit

Live in Mortsel: feestles buikdans & maghrebdans
donderdag 2 juni, 19.-22 u.
De Feniks, Deurneleitje 6
prijs: 1 credit

Niveau & inhoud

 

basis-doorstroming: Je leert en oefent basisbewegingen, meteen gekoppeld aan de 'ziel' zodat je zelfstandig kan dansen op oriëntaalse muziek. We gaan ook een stapje verder: we verfijnen de basis-bewegingen en voeren een aantal varianten en stijlelementen in, eventueel met een kleine danscombinatie.
gevorderden: in elke cursusreeks wordt een thema of stijl dieper uitgewerkt, vertrekkende vanuit verfijning van de technieken, eventueel in combinatie met een choreografie.
basis & (half)gevorderden (algemeen niveau): Je leert en oefent basisbewegingen, meteen gekoppeld aan de 'ziel' zodat je zelfstandig kan dansen op oriëntaalse muziek. We gaan ook een stapje verder: we verfijnen de basis-bewegingen en voeren een aantal varianten en stijlelementen in, eventueel met een kleine choreografie. .
maghrebdans: traditionele dansen uit Marokko, Algerië, Tunesië (klik hier)

lesgeefster: Vera
kledij: 'beweeg'kledij: body, legging, wijde broek of rok, T-shirt of topje; blote voeten, sokken of dansschoentjes met zachte zolen.

 

Locatie

De Feniks
Deurneleitje 6, Mortsel

Online
Bij jou thuis

Inschrijven

Vooraf inschrijven én betalen is noodzakelijk.

  • Betalingen kunnen enkel per overschrijving: BE39 9799 8185 4819 van A2O vzw
    Een credit kost € 11 en je kan er 1 lesuur mee betalen (buikdans, maghrebdans, online-lessen en energie-dans). Vooraf ‘koop’ je een aantal credits, die vrij te besteden zijn aan lessen naar keuze. Ongebruikte credits bij het einde van de reeks kunnen worden doorgeschoven naar een volgende reeks of terugbetaald. Je betaalt dus enkel voor effectief gevolgde lessen.

  • Stuur een e-mail naar a@buikdans.net met je naam en het aantal credits dat je hebt aangeschaft, ten laatste om 12 u op de dag van de les of reeks. Je kan kiezen uit twee systemen, die je dan strikt moet volgen:
    • actieve aanmelding: je meldt je voor elke les afzonderlijk en vooraf aan.
    • actieve afmelding: je meldt je vooraf éénmaal aan voor een hele reeks (en dus niet meer voor elke les afzonderlijk). Als je toch niet naar één van de lessen uit de reeks kan komen, moet je je actief en vooraf afmelden, ten laatste om 12 u. op de dag van de les.
 
 
between body and soul blossoms the joy of dancing / tussen ziel en lijf groeit het dansgenot
 
home | ©2006 Philip Demeester & Amana Dance Theatre