Inschrijvingsregels
 
 

Proefles

Gratis proeflessen worden georganiseerd tijdens de Open Deur in a2o-cultuur(t)huis. De eerste les van elke reeks kan vrijblijvend, maar wel betalend als proefles gevolgd worden (Antwerpen: € 15; Leuven & Turnhout: € 10). Dit bedrag wordt dan afgetrokken van het cursusgeld bij inschrijving.

Inschrijven

Gelieve vooraf in te schrijven. Je inschrijving is definitief wanneer het cursusgeld is betaald. Het volledige cursusgeld moet betaald zijn ten laatste bij aanvang van de tweede les. Je kan contant betalen of per overschrijving. Voor wie per overschrijving betaalt:

  • Indien je minder dan 5 dagen voor aanvang van de cursus stort, breng dan een betalingsbewijs mee naar de eerste les
  • indien de cursus volzet is op het moment dat je overschrijving ons bereikt storten wij het geld onmiddellijk terug

Latere inschrijvingen worden toegestaan indien

  • er nog plaats is
  • het volledige cursusgeld bij de eerst bijgewoonde les wordt betaald

In de basiscursus worden na de derde les geen inschrijvingen meer aangenomen.


Prijs

Het normaal tarief geldt in principe voor alle volwassenen.

Het reductie tarief geldt automatisch voor jongeren onder de 18 jaar en voltijdse studenten (geen assistenten en betaalde doctorandi).

Wie een zeer laag gezinsinkomen heeft kan ook het reductie tarief verkrijgen. Gelieve dit vooraf aan te vragen.

Als je twee cursusreeksen tegelijkertijd volgt (bvb buikdans en Maghrebdans of doorstroming & gevorderd) krijg je de tweede (goedkoopste) aan reductie tarief. Volg je 3 reeksen dan krijg je ze allemaal aan reductie-tarief.

Losse lessen worden enkel per uitzondering toegelaten (bvb voor zwangere vrouwen) en kosten 15 euro in Deurne en Turnhout, 20 euro in Leuven.


Annuleren

Gemiste lessen kunnen worden ingehaald binnen het trimester of semester in één van de groepen in Leuven, Turnhout of Antwerpen (eventueel van een ander niveau).

Indien je (een gedeelte van) een betaalde cursus toch niet kan volgen (door ziekte of werkomstandigheden) kan het cursusgeld ‘doorgeschoven’ worden naar een volgende reeks binnen het jaar, met aftrek van 10 euro.

Het is niet mogelijk om een halve of gedeeltelijke cursus te volgen. Ook als je dus bvb een ‘tegoed’ hebt van een halve reeks, schrijf je in voor een volledige reeks en betaal je de rest van de lessen bij aanvang van de cursus.

Er worden geen lessen terugbetaald of korting toegestaan (bvb bij laattijdige inschrijving).

In geval van overmacht (bvb ernstige ziekte) kan je ons best zo snel mogelijk contacteren, dan bekijken we samen de mogelijkheden.

 
 
between body and soul blossoms the joy of dancing / tussen ziel en lijf groeit het dansgenot
 
home | ©2006 Philip Demeester & Amana Dance Theatre